Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,6
Comfort
8,3
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
8,3
Beoordelingen
    Ton
    4,5
    18 februari 2018
    mindere soort verblijf
    slaapaccomodatie
    redelijk ontbijt
    Martien
    nl
    5,8
    2 december 2017
    Lekker bed er word flink gestookt in de winterdagen te veel als je het mij vraagt
    In de winterdagen geluk met parkeren in de zomer zal het parkeren een groot probleem zijn Personeel is geld gericht en absoluut niet klantvriendelijk
    Leuke accomodatie Leuk uitzicht
    Aaltje Atsma
    nl
    4,2
    27 november 2017
    brrr ik kom hier niet meer
    het achterstallige onderhoud (40 jaar niets veranderd of verbeterd)
    dat het aan zee ligt
    Ben
    nl
    7,9
    15 oktober 2017
    Ontspannen en sfeervol.
    De Wi-Fi verbinding liet te wensen over.Veelal geen verbinding.Er werd erkend dat het best een probleem was en dat er al acties geweest waren om te verbeteren. In ieders val niet toereikend. Zeker als je hopt van hotel naar hotel en boekingen zou moeten doen.
    Best ruime kamer met zithoekje.Prachtig uitzicht over de Oceaan.Uiterst vriendelijke mensen.Druk bezochte lokale gelegenheid.Gezellige sfeer.
    Alexander
    nl
    5,4
    21 september 2017
    Geen geweldig onderkomen.
    Uiterlijk had het hotel een pub aanzicht, zo was het binnen ook. Krappe kamer. Vooral de ruimte naast het bed, bijna niet uit te komen. Schuin plafond, dus stoot je hoofd wel eens. Slechts een stopcontact De bestelde vis bij het diner was verbrand, geen reactie op mijn commentaar.
    Ontbijt was goed Er is geen lift, maar de vriendelijke ontvangst en hulp bij het naar boven sjouwen heeft me erg geholpen
    Welmoed Holtrop
    nl
    9,6
    26 augustus 2017
    Prachtig uitzicht. Goed ontbijt. Zeer ruime kamer.
    serge
    fr
    7,5
    17 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    C.E.
    nl
    8,8
    20 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,1
    16 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    8,8
    9 juni 2017
    Prima kamers en goed ontbijt. Motoren werden apart geparkeerd, dat was fijn.
    Ronald
    nl
    9,2
    29 mei 2017
    zeer goed
    n.v.t.
    Prima ontbijt en mooi gelegen aan zee. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Wij hadden een lekke band bij een van de motoren. We werden op maandagochtend keurig naar een bandenbedrijf in de omgeving gebracht om e.e.a. te laten herstellen. helemaal top!
    Julo
    be
    8,3
    12 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    marjet
    fr
    6,7
    24 september 2016
    Nice location, very loud hoover noise from the bar at 5 in the morning!!!!
    Om 5 uur 's ochtends werden we wakker van een hele luide stofzuiger, een hard en hoog geluid wat uit de bar beneden onze kamer kwam. Dit duurde tot een uur of 6. Ergerlijk en ongastvrij
    Mooi uitzicht, over de zee. Goed bed, ruime kamer
    Tom
    nl
    8,8
    10 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rien
    nl
    7,5
    15 augustus 2016
    Mooie ligging
    Sanitaire voorzieningen waren op zich wel schoon maar wel gedateerd.
    Mooie ligging aan zee
    HD001
    nl
    5,0
    11 augustus 2016
    Te duur
    Schimmel douche Vitrage: om 5u was t licht in de kamer Zeer gehorig
    Ruime kamer
    Harry
    nl
    9,6
    9 augustus 2016
    Fijne locatie aan zee of als vertrekpunt voor uitstapjes
    Kamer 1 (met zeezicht) is ruim en uitstekend. Het ontbijt is voortreffelijk en ook 's avonds kun je in het restaurant prima eten.
    Jan
    nl
    5,0
    21 juli 2016
    een gedateerd hotel
    Slechte wifi verbinding.
    De omgeving
    g.j.j.h
    nl
    8,3
    28 juni 2016
    leuke en gezellige tijd gehad
    Douche erg klein. Gehorige kamer (deuren,spoeling e.d.) waardoor er bij ons s'nachts veel herrie met stappers was.
    Ontbijt super. Netjes. Behulpzame en aardige bediening. Restaurant lekker gegeten met korte wachttijd ondanks veel gasten.
    Carine
    be
    9,6
    15 juni 2016
    Zicht op zee maakt het af!
    Niets
    Het is een hotel waar we reeds meerdere keren verbleven hebben en steeds hebben we zin naar een volgende keer. Een leuke kamer vooraan met zicht op zee. Heerlijk!
Beoordelingen worden geladen
Sluiten